Utrolig sliten!!!!

Ligger på sofaen nå, og holder på å sovne. Saken er, at jeg egentlig ikke vil sove. Ut vil jeg heller ikke, for det regner katter! Så. Da sitter jeg her da. Tenkte jeg skulle prøve å vaske rommet, hehe. Det gjør jeg nokk ikke fri villig.

Snakkes skal se wipeout:)

Ingen inspirasjon:(

Aner ikke hva jeg skal skrive om, annet at jeg skal blogge. Har ikke postet noe på noen dager, så jeg legger bare inn noen bilder. Men de er tatt på ipoden, så de kan bli litt rare i størelsen, men det er jo bilder:)


Vært på banen, og det ekke snå der nå, så det vil si: Våren er rett rundt hjærne. Heldig vis. Tror ikke jeg har klar med en måned lengre.


Jeg har skaffet meg ny rek på temple run, hehe. Det er nesten litt skumelt for man spiller jo så mye, seriøst blir nesten helt avhenig. Men var stolt da den poengsumen kom opp ja.


Tok et stilig bilde. Er til farfar i uka her, eller noen dager i uka her. Så da er det mye spilling på Ipoden, og mye bilder som blir tatt. Tenkte jeg megentlig ut på en liten jogge tur i dag, men da jeg så ut vinduet så det ikke særlig lovende ut, d:( Arg!! Blir så lei av drålig vær!!


Skal ikke lyve, har jo vært fint vær også da. Heregud, skjønner dere?? Lite insperasjon, skriver faktisk om værtet!!??

Snakkes senere, når er ikke mulig å si. Men vi snakkes♥


In the futrue...

Endelig!! Kjente det godt i siste timen at det var godt med helg snart ja. Skal til pappa ganske snart nå, men tenke ejg skulle slenge inn et lite innlegg! Lurer dere litt på overskriften. Skal røpe det litt senere, hehe. Vet dere foresten at det er sikkert det vanskeligste å skrive er overskriften?

Hehe, nå skal dere få vite greia med overskriften. Det er ikke noe mer spenende enn dette bilde hehe. Så litt ut som om jeg var på vei inn i fremtiden på en måte? Eller er jeg bare sær? 
Sorry om dere trodde det var en skikkelig gøy konkuranse med den premien, men jeg har jo Blogg VS. blogg nå der du kan vinne et fint lite sett fra CLARINS Paris.  Her er link til konkuransen:
http://l0vinn.blogg.no/1327509040_blogg_vs_blogg.html#comment

Ellers tenkte jeg at jeg kunne ta noen bilder ut etter på, ja når jeg kommer til pappa. Ellers så får dere bare ha en fin helg om dere ikke hører fra med mer i dag(det gjør dere sikkert med sån, i tillfelet).


 

Vakker VinnterEr super fornøyd, fikk til designet på bloggen selv, òg headern, Før jeg skulle begynne virket det mer som umulig å få det til, men det var det altså ikke. Skulle til å sette meg ned for litt or å blogge, men så gikk jeg ut og tok noen bilder. Mye å fortelle om i dag:)  Laget film Trailer i dag på skolen. Til en liksom since fiction(om det er slik det skrives) film som ikke finnes, vi bare lager trailer, lissom! Skal kanskje se om jeg kan laste den over, kanskje. Så blir det en raks tur på LIVING med mamma, før middag!

 Navn: navnet ditt
Alder: hvor gammel du er
Om: hva du gjør i fritiden osvsøk

kategorier


Bilder
Blogg
Blogg VS. Blogg
Hverdag

arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012hits