Da er sommer'n er kommet!

Da sitter jeg faktiskk på flyet på vei til kroatia! Utrolig, det er Internett på flyet! Flott, første tanken som slo meg da jeg hørte beskjeden over høyttalerne. Så da jeg skulle koble meg til tok det kjeeeeeeeempe lang tid. Herregud, vi er på et fly med et lass andre som er ivrige med på koble seg på Facebook. I tilleg er det dårlig Internett, ikke rart det tar tid.

Herlig. Kjente da vi skulle til å lette at det kronglete i magen. Nå:deilig. Foresten. Fikk en skikkelig bra kommentar fra lillebroren min. Jeg har jo litt "flyskrekk". Da vi hadde komet oss opp i lufta sa han " Tonje, vi jo i himmæln, kanskje vi e dø??" søt da:)

Snakkes da. Må fly;)


Tonje

Følg toncla på instagram!

Konkuranse: Vinn møte med JUSTIN BIEBER!

Som mange av dere har sikkert fått med dere skal justin bieber til Norge 30 mai. Det skal holdes en intim konsert, der jeg tror ca 200stk for sjansen til å se Justin spille noen sanger. Han skal også gjeste et kjent norskt talkshow. Etter konserten er det blitt arangert en del møter med fans. Det er dette som er premien i denne konkuransen!

Det du trenger å gjøre for å vinne er enkelt:

 Gå inn på denne linken og fyll ut oppplysningene og besvare et enkelt spørsmål. Så er du med i trekningen av å vinne et møte.

181242_435294086495962_234886899870016_1454107_1926745694_n_large

Fotoshoot "Vår i luften"

Brev venn i afrika

For noen uker siden fikk jeg brev fra Wakestiu Philistay, kjempe koselig. Han er fra taveta, i kenya. Han er 13 og spiller fotballl. På skolen vår så sender vi brev til en brev venn fra afrika, så får vi svar og slikt da. Nettopp ferdig med mitt som skal sendes snart nå.

Slenger med et bilde til slutt:)Hey!

Skal snart i vei til årets første fotball trening! Wish me good luck!

I sjokk!

Herregud !!!!
Satt og bladde nedover appen til God Kvald Norge. Så leste jeg en artikel om en manlig modell som fikk et tilbud om en rolle. Så så jeg bilde av han, DET LIGNA JO EI DAME!

Dere ser det ?? Skjønner ikke at det går an. Han virker som en utrolig flink modell da.

God kveld Norge!

Ja ja . Da sitter vi å ser på god kveld Norge.

He he, spiser godteri, men merker mengden minsker:)

Da skal jeg se vidre. Ha en god kveld Norge, selv om kanskje ikke hele Norge leser det ;)
Sorry, blogger via blogg appen:) Ja, helt utrolig fint innlegg ikke sant? skikkelig spennende. Nei altså, beklager veldig på det.

Go natt, sov godt. Om jeg ikke får sove skal jeg lage video der jeg synger god-natta-sang som jeg poster i morgen tilig, haha. Tror du på det...... blir du nokk litt skuffet. For det kommer IKKE til å skje!

The A Team

Hei

Bare før jeg begynner å skrive, dette er et konkuranse innlegg til konkuransen til voe.

 

Dette er The A Team av Ed Shaaran. Sangen er utrolig fin. Det er godt å høre på den, du blir så rolig og avsalppet. Liker sangene hans generelt, men dette er en soleklar favorit! Den er nydelig på alle måter.

Video blogg

 

02.mar.2012

Lego House - Ed Shearan

 

Live my life - Justin Bieber feat. Fareastmoment

 

Carly Rae Jepsen - Call me maybe

 

Beste cover av "call me maybe".

Go helg♥

So sick!

Arg!!! Blir utrolig lei av å være syk når jeg ser sola midt på himmelen, og pluss grader på graderstokken. Frister å gå ut en tur nå. Får tiden til å gå med temple run, så jeg dør ikke altså. Lite å blogge om, så jeg poster noen instegram bilder.Tenkte jeg skal se Brides Maids. Men litt før jeg poster. Kan dere lese det innlegget som ligger under dette? Trenger virkelig noen Apps anbefalinger.

Følg meg på instegram, heter toncla. Hva heter du? Følger deeg også♥

Noen Apps anbefalinger?

Hei!

Kunne tenkt meg noen flere apps nå. Har rukket å laste ned 2. Det er temple run og Instegram, froesten følg meg. Jeg heter Toncla;)
Tilbake til overskriften. Om dere vet om noen kule dere vil anbefale, så si i fra, setter virkelig pris på det. Helst gratis da, gidder ikke betale, 7kr er greit liksom. Seriøst, har funnet en gps app til over 600kr!!

 

Tror det er det første instegram bilde mitt♥

Ja, mens jeg venter på noen anbefalinger tenkte jeg skulle prøver å forbedre rekorden min 30 241 på temple run, har du høyere? Vent, alle har sikkert det, nybegynner shø.

Også en liten på føying, fikk Hånball magasinet i posten, eller no. Egentlig lå det på bordet. Er det bra?

Spørs mål til slutt her da:

 • Har du noen Apps anbefalinger?
 • Er hånball magasinet bra?
 • Er du bedre en meg i temple run?

Snakkes♥

01.mar.2012

Først vil jeg bare si, jeg fikk IPod Touch!! Stakar Stine og Maiken er sikkert utrolig glad for at jeg er syk i dag, så de slipper å høre på at jeg skryter over det, haha. Ja jeg er syk på en av de 4 beste dagene i året. 1 mars 1994, klokken 12:56, på en torsdag, på St. Lucas hospitalet i London, Canada. 3 etasje rom 162?

421387_379159425437296_100000297251804_1459176_1417817734_n_large

Tenk, han er 18! Det er 18 år siden 1. Mars 1994 osv..

Det er blitt snakket mye om at han skulle på showet til Elen, heregud. Jeg digger den dama! Hun finner så utrolig mye sprøt og kult.

 

Helt utrolig bil. 100% fortjent!!  Se ansiktet hans, søt♥

Så tilbake til meg. Skulle egentlig ha stor matte prøve i dag, men seffølgelig ble jeg syk. Våknet halv 6 av at halsen min var ful av slim, gud ekkelt! Har gått rundt ei hel uke slik, bare i mye mindre grad en da jeg våknet i morgen(natt for min del). Men er blitt litt bedre på grunn av masse halspastiller. Så nå har den bilde opplasteren til blogg.no klikka, så jeg ikke får lastet over bilder.

Men nå må jeg faktisk gå, skal hjelpe mamma å lage power point.

 

Snakkes senere i dag, grattis Just♥

Bursdag!

Har bursdag i dag, jippi♥
Skal spise sperips(skrives sån?) og is, så skal jeg åpne gaver, hehe. Føles helt super og ha brsdag ikke sant? Gratulasjooner og hilsner. Lurer på hva som ligger i pakkene på stua nå, men ja....

 

(SORRY, NO PICTURE)

Get insperation

Også før jeg poster. Har bursdag i morgen. Hva tror dere jeg får? 

cocoivinn

Noen som lager header?Skulle veldig gjerne hatt en header nå. Selv er jeg ikke særlig flink til det, i forhold til de fine headerne jeg ser på de mange bloggene jeg leser.Over ser du noen bilder du kan bruke. Kan du klare å lage noe slikt?

Så vis dere kan lage en, send den til meg(tonjeclaussen@hotmail.com) værsåsnill!

Blogg vs. blogg!! 

http://fbff.blogg.no/

 

 

http://kriistiinhagen.blogg.no/

 

Vinneren er....

Gratulerer Frida! Du hadde en super blogg, men stilig design. Kristin, du hadde en fin blogg du også altså!


_____________________________________

Lager header nå, men jeg er ikke så flink, blir vell sprenende å se om den i det hele tatt blir bra?

 

 

Konkuanse avsluttet!Blogg vs. blogg er nå avslutet, desvere siden det ikke ble over 5o deltakere er det ingen som får clarins settet. Men blogg vs. blogg blir det! Hva mer skal jeg skrive nå?

 

20.feb.2012

1. Jeg ikke mobil, vil ikke ha det heller.

2. Jeg bruker ikke sminke

3. Jeg er ikke flink til å danse(hehe)

4. Liker å spille fifa :)5. Det beste faget er ..... GYM♥

6. Har egentlig grønne øyne, neida:)

7. Klarer ikke krøller høret selv, har prøvd 100 ganger, men får det ikke til!

8. Bruker størelse 38-39

9. Elsker marie kjekks♥

10. Jeg har extremt korte neiler

 

Viste du noe fra før?
Drar kanskje på hytta i dag, prøver å forbrede meg på en lang kjøre tur, :(

 

Posetivt innlegg: Dårlig vær!

video:premiere fest 2012 106
 
Haha, jaaa. Tipper dette blir utrolig posetivt innlegg, eller hva? Neida skal ikke skrive om været, hehe. Skal til Eirin i dag, det kommer til å bli konge! Så drar vi i pirbadet i morgen, blir bra ja:)
Videoen over er fra 14. feb (nerd, husker daton faktisk). Vet det fordi det var bursdagen til lille broren min. Holder på å skriver et innlegg, om ting dere ikke vet om meg.
 

Savner sommer!

Sommerfugler

Heihei, nå skal jeg bare nyte vinterferien, og prøve å skrive et posetivt innlegg, siden det jeg skrev ble slettet. Så vi får se hvor posetivt dette blir da:)
Lovte dere et skikkelig posetivt innlegg, da tenker jeg. SOMMERFUGLER og sommmer! Gamle minner. Du husker den nydelige sommerfuglen som satte seg på nesen din da du satt og leste ei go bok på gytta i sommer?

Sent i sommer, nermere høsten, møtte jeg på denne karen:

Men nå skal jeg nyte en deilig vinterferie. Og ikke minst snø, se hvor lenge den holder før den regner bort?

Yesterday, and the day tomorrow...

Har nokk ikke nevnt for dere hva jeg gjorde i går. Kanskje dere vil vite det, eller skal jeg bare skrive om vinterferien? Neida skal si det. I går var jeg på premiere fest, utrolig gøy altså. Men tenkte bare jeg skulle vise dere noen bilder. Og forklarer mer underveis.


Vi har laget doukumentar filmer, som vi viste frem. Da hadde vi tent lys og invitert foreldre og andre klasse trinn. Det var mange fine filmer, men jeg vil gratulere de som vant prisen årets dukumentar film. Grattis da:)


Så dro jeg til frysøren for å ordne håret til selve festen på kvelden. Følte meg som en dronning med frisyren, har den fortsatt, ha ha. Men det er fordi jeg ikke ha orket å ta det ut.


Så var jeg på parfymeriet, der jeg sminket meg. Da var jeg mildt sakt fornøyd med både hår og sminke!


Stille før stormen. Tenkt dere, ca 30 min etter dette bilde var det ful musikk og fult av mennesker. Utrolig hvordan en gymsal kan forandre seg fra gymtimen, til premiere festen?


Så var det lys, og utrolig bra stemmning!


Sån så jeg altså ut før kvelden, men kjole hår og sminke:)
Da er jeg klar for en orntelig fredags kveld, men go mat, stemmning, senkveld og snacks:)


Snakkes senere

(hmmm, snakkes, og snacks ligner utrolig mye på hverandre, enkelt å ta feil med andre ord)

Film-proskjet og greier

Hehe, meg på UKM med Sigrid. Tok masse flere bilder, men vil ikke legge ut de før "gjengen" har sett og gokjent de.  Har også hatt meg en liten\lang-blogg-fri-uke. Det har vært litt prøver, mye å gjøre på skolen og en del planlegging og sånt. Skal bli flinkere til å blogge, men skolen kommer først. Blir dere lei av beklager-for-lite-blogging-blogging.

Men nokk om det skal skrive mer etter jeg har øvd på RLE-prøve!!! Ja, hmm jeg gleder meg skikkelig! (NOT!)
  Mye negative ting, take it esay. Skal skrive et utrolig posetivt innlegg når jeg er ferdig med å øve!


 

WE¢¾IT

Tumblr_lyhrjwxg1k1r6td7bo1_500_large

Tilbake blikk

  Bilde er fra i sommer, da vi var i Svergie og i Tyrkia.

 

Nå er det ca 35 stk som er med i blogg vs. blogg, men om noen kan vinne CLARINS premien må det vere 50 eller over som blir med. Om du er med og vil ha premien, da må du dele konkuransen med venner og få de til å delta.  Du finner konkuransen lengre nede på bloggen.

Trondheim - the city

Ekstra jobb, here I come!

Ja, fått meg ekstra jobb nå. Tar bilder for Melhus Torget. Disse bildene har jeg tatt hittil:

 

 

Hva synnes du? Du finner produktene på Melhus torget, og maten er fra Jorbær pikene og bakeriet, fristet, jeg også.

Konkuranse

http://sandrabrynildsens.blogg.no/1327442202_goodiebag_konkuranse.html

Hun har konkuranse på boggen sin, ta en titt?

 

www.Annelenenilsen.blogg.no

Super ku konkuranse, det er virkeig verdt å delta

 

Burde kanskje skrevet noe mer om begge konkuransene, men vet ikke het hva jeg ska skrive egentlig.

 
Hvem er du i klassen?

  
Som du ser over her har jg laget en liten bilde serie med tegning, oi jeg er dårlig til å forklare. Jeg elsker jo interiør og interiør buttikker(er jeg sær?) og elsker å være med mamma på LIVING! Så i går tok vi oss en tur.

Lurte litt på den ting, hvem er du i klassen om du skulle velge mellom disse:

 • Nerden
 • Hun som bare henger etter guttene
 • Loner
 • Artig-per
 • vise-seg-frem-jenta
 • guttejanta
 • Drama jenta
 • sleme jenta
 • hun som bare fokusere på skole
 • dem kule jenta
 • den voksne jenta
 • danse jenta
 • brille jenta
 • sko jenta
 • trend jenta
 • blogg jenta
 • foto jenta
 • heste jenta
 • regis jenta
 • syk (helsbetelelses-syk, U know) jenta
 • Den iriterende jenta
 • Sports jenta

Tror jeg fikk med det aller meste egentlig. Lurer litt på hva du er jeg???.....

 

 

http://sandrabrynildsens.blogg.no/1327442202_goodiebag_konkuranse.html

 

www.Annelenenilsen.blogg.no
Hun har en super kul konkuranse sjekk den ut da vell!

 

 

 

CheseBurger!

Hay!

Kom hjem fra legevakta halv ellve, lille man har klart å brekke hånda, så vi ble sittende på legevakten å går. I morest var jeg dø sliten, og jeg å mamma fant ut at jeg skulle få være hjem i dag. Kjenner jeg ensten sovner, men så skal jeg jo se film etter på, litt dumt å sovne da. Sorry for utrolig dårlig innlegg, haha. Ble ffrokost på burgerking i dag, hehe. Skulle bli med når mamma var til frisøren. Så dro jeg uten frokost. Fikk på meg den deilige kose buksen min og er klar til film. 

22.jan.2012

I morgen er det, dessvere ..... skole. Men skal ikke si jeg hater det, men skal heller ikke si jeg er helt nerd heller. Skal se på et foredrag fr DKS som skal snakke om filmtriks, og litt slik. Ja, men dere skal slippe å høre mer om skole. Noen som fikk med seg norlyset? Jeg var heldig, haha. Kom i siste liten, men det var for svakt for kameraet mitt. Slik skulle norlyset på kameraet mitt sett ut:Men de ble slik:

 

Fikk du med deg Norlyset?

Bilder: Verdens beste vær! 

Hehe, det øverste bildet ble en annen størelse enn de andre. Dere ser ikke det nei? ;PNavn: navnet ditt
Alder: hvor gammel du er
Om: hva du gjør i fritiden osvsøk

kategorier


Bilder
Blogg
Blogg VS. Blogg
Hverdag

arkiv


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012hits